primar SeleusLa Seleuș va fi vinerea aceasta mare sărbătoare. Pe lângă cea religioasă:  a Sfintei Marii, seleușenii vor sărbători și prima ediție a „Zilei comunei Seleuș“ dar și Hramul Bisericii. Administrația cunos­cutei comune a hotărât că este momentul ca seleușenii să se bucure împreună de realizările lor, de roadele muncii de peste an dar și să-și invite oaspeții să petreacă împreună.
„Tot acum sărbătorim și Hramul Bisericii Ortodoxe și cred că toți consătenii mei merită să se bucure de rodul muncii, de realizările lor, de modernizările din comuna lor. Pentru că ale lor sunt realizările, eu doar am stabilit prioritățile, am inițiat demersurile și am vegheat la bunul lor mers“ ne spunea modest Cristian Branc, primarul comunei Seleuș.
Ziua va începe cu slujba religioasă specifică marii sărbători, începând cu ora 9 și va continua la ora 13 cu sfințirea Căminului Cultural.
La ora 14 va avea loc ședința festivă de deschidere a manifestărilor, după care de la ora 16 va avea loc un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu un… bal, cu formațiile Pera Todorovici și Rapsodia.
(F.B.)

Recomandările redacției