hipism okSpectacol de călărie şi demonstraţii de dresaj şi sporturi canine vor putea urmări arădenii, sâmbătă, 16 august, la Parcul Chinologic din Subcetate. Este vorba de cea de a doua ediţie a Galei Hipismului Arădean – Equifestce va avea loc în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Aradului. În ring vor defila 100 de călăreţi şi 60 de cai din Municipiul Arad şi Ungaria.

Concurenţii vor avea de executat sărituri peste obstacole de 90, 100, 110 şi 120 centimetri. Vor putea fi văzute demonstraţii de exerciţii de gimnastică pe cal, demonstraţii cu specific unguresc de dresură de cai, o paradă şi prezentarea echipelor participante. În cadrul unei festivităţi de premiere se vor prezenta cei mai buni concurenţi. Gala este organizată cu implicarea Asociaţiei Cultural Educativ-Sportive „Pony Club” Arad.

Nu doar echitaţia va fi la rang de cinste în cadrul evenimentului. Câinii campioni ai Aradului vor face o serie de demonstraţii de dresaj şi de sport. „Câinii campioni în expoziţiile şi competiţiile chinologice naţionale şi internaţionale vor face demonstraţii de dresaj, precum şi demonstraţii de disciplină, IPO şi Mondioring“, spune Gheorghe Schill, preşedintele Asociaţiei Chinologice Arad. Evenimentul va începe de la ora 10.00.

Recomandările redacției