FigurantiProducătorii filmului “La drum cu tata” caută figuranţi de toate vârstele în Arad şi Timişoara. Pentru munca depusă, aceştia vor fi plătiţi.

Pelicula este o dramă bazată pe întâmplări reale şi spune povestea unei familii cu probleme din anii ’60. Îi va avea în rolurile principale pe Alex Mărgineanu, Răzvan Enciu şi Ovidiu Schumacher. Regia va fi semnată de Anca Miruna Lăzărescu, cea care a câştigat cu filmul “Apele tac” mai multe premii, printre care premiul de “Cel mai bun film de scurt metraj” de la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

Filmările vor începe în luna septembrie şi vor avea loc atât în judeţul Arad, cât şi în judeţul Timişoara. Cei interesaţi pentru o slujbă temporară pe un platou de filmări, pot aplica prin e-mail la adresele casting@stradafilm.ro sau catalin.dordea@yahoo.com. Aceştia mai pot trimite un sms cu numele lor la următoarele nume de telefon: 0757 602 495 sau 0735 322 067. Înainte de a putea primi job-ul, potenţialii figuranţi trebuie să participe la un interviu.

Daiana Dămăcuş

Recomandările redacției