dragosFață de rundele precedente, când a trecut la limită de Muncitorul Reșița și Național Sebiș, noua echipă fanion a Aradului nu a avut mari emoții pentru calificarea în turul următor al Cupei României. La fel de adevărat este și faptul că succesul la scor de neprezentare s-a conturat în partea a doua și asta după ce Becicherecul Mic a avut două-trei ocazii bune de a înscrie până la pauză.
Până la situațiile timișenilor, Nădăban a tras în transversală din lovitură liberă și a dominat steril partida timp de o jumătate de oră. Apoi, Bodea s-a opus șutului de la 35 de metri al lui Radu, iar din cornerul rezultat, Luță a reluat cu capul puțin pe lângă. Silaghi a greșit și el ținta din careu, iar Doană putea profita de o ieșire greșită dintre buturi a lui Bodea, însă a reluat slab exact în brațele aceluiași portar utist revenit pe poziții.
Roland Nagy a făcut schimbările potrivite la pauză și UTA și-a schimbat complet fața. Senegalezul Mansour, fratele fostului polist, a intrat – totuși – rău în joc, cu o ratare uluitoare  după pasa lui Dragoș. Însă, după ce Zurbagiu a tras puțin pe lângă vinclu, atacantul de culoare nu a mai greșit ținta. Nădăban l-a deschis pe culoar pe Mansour, care, din 14 metri, a trimis lângă bară, în stânga portarului: 1-0 (min. 56). Petrică Dragoș și-a trecut și el în cont o bară, dar și o pasă de gol la „capul” spectaculos al lui Mansour pentru 2-0 (min. 75). Șapte minute mai târziu, a venit în final și rândul lui Dragoș să înscrie la fază la care a driblar și portarul. Punctul de onoare al timișenilor putea veni la devierea lui Varga, dar bara s-a opus autogolului în chiar ultimul minut de joc.
Formații:
UTA: Bodea – Popa, Botiș, Varga, Suslak – Copil (63 Leucuța), Chindriș, Nădăban, Hlistei (46 Burlă) – Rus (22 Dragoș), Bulza (Mansour).
Becicherecul Mic: Culda – Hodiș, Telescu, Hecsko, Zurbagiu – Radu, Luță (76 Molcuț), Ștefanovici, Negruț (51 Toma) – Silaghi (69 Tăbăcaru), Doană (69 Steop).
Arbitri: Aurel Vărzan, Emanuil Cicu și Silviu Haramuz (toți din Caraș Severin)

Recomandările redacției