DSCF4451 DSCF4446 DSCF4436La Seleuș va fi vinerea aceasta mare sărbătoare. Pe lângă cea religioasă,  a Sântămăriei Mari, seleușenii vor sărbători și prima ediție a „Zilei comunei Seleuș”, și hramul bisericii. Administrația cunoscutei comune a hotărât că este momentul ca seleușenii să se bucure împreună de realizările lor, de roadele muncii de peste an,  și să-și invite oaspeții să petreacă împreună. Vor fi aşteptaţi şi locuitori din satele aparţinătoare, Iermata şi Moroda. „Consider că ne-am pregătit foar­te bine pentru această primă ediţie a zilelor comunei. Am o echipă foarte bună, care mă ajută mult cu organizarea acestei sărbători:  Andrei Şandru, directorul Cămi­nului Cultural şi echipa de tineri formată din Ciprian Moţocan şi Lenuţa Stan. La această sărbătoare am invitat şi parlamentari din Municipiul Arad. Era şi momentul să avem o astfel de sărbătoare, mai ales pentru locuitorii comunei, care o merită cu prisosinţă, deoarece sunt foarte harnici şi gospodari. Desigur, puteam să organizăm de mult această sărbătoare, dar am avut alte priorităţi: a fost introdusă apa în co­mună, am încheiat proiectul pe Măsura 322 cu asfaltarea străzilor (care este finalizată în proporţie de 98%), iar acum mai avem de asfaltat cam 600 de metri. Acum se efectuează lucrări la Centrul Civic, o oază de linişte şi recreere pentru toţi locuitorii din comună. Aşteptăm atât locuitorii comunei, cât şi din satele aparţinătoare, să participe la această primă ediţie a „Zilei comunei Seleuș”, a spus Cristian Branc, primarul comunei Seleuş. „Nu am cuvinte, aşa ceva nu a mai avut niciodată comuna Seleuş, este extraordinar ce a reuşit să facă domnul primar pentru comuna noastră, este un om care merită tot respectul”, a spus Florica Stan, o localnică din comuna Seleuş.
Programul acestei sărbători va începe de la ora 9,00 cu o slujbă la biserică, care va ţine până la ora 13,00. De la ora 13,00, până la ora 14,00 va avea loc sfinţirea căminului, de la ora 14,00 la 14,30 şedinţă festivă, de la 14,30 la 16,00 masa festivă, de la ora 16,00 la 21,00 spectacol folcloric, manifestările încheindu-se cu un bal care va începe la ora 21,00 şi la care se vor produce formaţiile Pera Teodorovici şi Rapsodia.
Invitație
Primăria Comunei Seleuș invită toţi cetățenii, inclusiv din satele aparținătoare Iermata și Moroda la sărbătorirea primei ediții a Zilei comunei Seleuș, care va avea loc, vineri, 15 august a.c.
Primar,
Cristian Branc

Recomandările redacției