clmAproximativ un sfert de oră a durat şedinţa extraordinară CLM de joi, timp în care toate cele şapte proiecte aflate pe ordinea de zi au fost aprobate de aleşii locali.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, i-a informat, în prima parte a şedinţei, pe consilieri cu privire la importanţa aprobării studiului de fezabilitate pentru „Lucrări de protecţie a suprafeţei active a locurilor de joacă amplasate în parcurile din zona Falezei Mureşului”. Apoi edilul-şef s-a referit la câteva din alocările bugetare realizate prin rectificare.

Consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţie „Lucrări de protecţie a suprafeţei active a locurilor de joacă amplasate în parcurile din zona Falezei Mureşului din Municipiul Arad, dar şi un proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad, referitoare la repartizarea excedentului bugetar al Municipiului Arad.

De asemenea, a mai fost aprobat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2014 şi un proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al concursului, al planului de management şi a duratei pentru care se va încheia contractul de management al managerului Filarmonicii de Stat Arad.

Recomandările redacției