nagyUtiștii ar fi preferat să înceapă efectiv sezonul Ligii a III-a, dar tragerea la sorți s-a încheiat cu o primă rundă în care alb-roșii rămân pe margine. Antrenorul Roland Nagy spune că tabăra sa va face totul să rămână în priză până în prima săptămână din septembrie, când UTA apare, în fine, pe teren. Din informațiile trupei arădene, primul joc oficial are loc în deplasare, la Viitorul Municipal Craiova!
„E puțin frustrant că începe campionatul și noi stăm, dar, până la urmă, fiecare echipă va trece prin asta. Ne rămâne continuitate în următoarele 12 jocuri. Umplem golurile cu amicalul de miercuri, cu Giarmata, miercurea viitoare avem Cupa României, turul IV, plus jucătorii din fondul comun vor juca pentru echipa a doua”, a comentat antrenorul UTA-ei.
„Mă bucur pentru Bulza!”
Altfel, eroul weekendului trecut la UTA a fost Dani Bulza. Inclus în lotul comun de care dispun UTA și „satelitul” Șiria, atacantul de 19 ani a jucat sâmbătă, în amicalul de la Sântion, iar duminică a fost titular în ata­cul echipei a doua, de la Cermei. Acolo, echipa lui Dan Stupar și Cristi Păcurar a obținut un punct (2-2), iar Bulza a înscris, chiar în primul minut, în poarta formației conduse de tatăl său, Petre Bulza! „Tatăl meu mă înțelege, mi-am făcut datoria. Vreau să prind prima echipă la UTA, să joc, să-mi fac treaba cât mai bine”, a mărturisit promițătorul fotbalist.
„Mă bucur pentru el, a muncit în această perioadă de pregătiri, a înscris în verificări și în Cupă. Am considerat că e benefic să joace în Liga a IV-a un meci oficial”, a comentat Roland Nagy.

Recomandările redacției