ajutoareAngajaţii unei instituţii din Arad au strâns donaţii pentru sinistraţii din Vaideeni, judeţul Vâlcea, zonă afectată de inundaţii. Este vorba de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad care a trimis de curând un transport cu ajutoare către judeţul drastic afectat de intemperii. Iniţiativa adunării donaţiilor de către angajaţi a venit din partea conducerii AJOFM Arad.
„Am trimis un transport de patru tone spre localitatea Vaideeni din Vâlcea. Transportul, strâns de angajaţii agenţiei a constat în materiale de construcţii, îmbrăcăminte, jucării, electrocasnice şi alimente. Am încercat să facem ceva pentru a-i ajuta pe oameni în aceste momente grele“, a spus Marinel Henteş, directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Arad.
Persoanele care doresc să trimită ajutoare sinistraţilor sunt aşteptate în continuare,  cu alimente neperisabile, apă îmbuteliată, obiecte de îmbră­- căminte igienizate, produse sanitare şi electrocasnice în stare de funcţionare, pături, lenjerii de pat, perne, saltele, pamperşi, haine pentru copii şi bebeluşi, obiecte pentru uz casnic.
Orice ajutor este binevenit şi foarte important pentru sinistraţi, în situaţia în care mulţi dintre aceştia şi-au pierdut rudele în viitură, iar alte familii au în îngrijire copii de doar câteva luni.

Recomandările redacției