vaceanAlin Văcean va conduce Filarmonica de Stat Arad, în următorii trei ani, acesta obţinând nota 9,24 la concursul de management în vederea ocupării postului de manager al instituţiei.
Conform unui proiect de hotărâre aprobat de consilierii locali, Alin Corneliu Văcean a fost decla­rat admis la concursul de management în vederea ocupării postu­lui de manager al Filarmonicii de Stat Arad.
„Se aprobă durata de trei ani, ca fiind durata pentru care se va încheia contractul de ma­nagement al managerului Filarmonicii de Stat Arad”, se arată în proiectul de hotărâre.
Conform aceluiaşi document, în perioada 16 iunie – 28 iulie, s-a desfăşurat concursul de management în vederea ocupării postului de manager al Filarmonicii de Stat Arad.
Până la data de 10 iulie au fost depuse două dosare de înscriere însoţite de planurile de management. Unul dintre dosare a fost respins deoarece candidatul nu a făcut dovada experienţei în ma­nagement de minim un an şi a vechimii în specialitatea studiilor de minim trei ani.
În 24 iulie a avut loc proba I (analiza proiectului de management), candidatul admis la selecţia dosarelor obţinând nota 9,07, iar în data de 28 iulie a avut loc  proba a II-a (susţinerea proiectului de management) candidatul obţinând nota 9,40.
Rezultatul final al concursului a fost 9,24.

Recomandările redacției