A condus fără permis

 Un bărbat a fost depistat conducând un autoturism neînmartriculat, fără a deţine permis de conducere.  În data de 18 august, poliţiştii din cadrul Postului de poliție Târnova l-au depistat pe Gabriel M., în vârstă de 27 ani, din Mocrea.

Bărbatul conducea pe D.J. 792/C, în localitatea Târnova, un autoturism Opel Vectra, iar în urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat, iar cel care îl conducea nu deţine permis de conducere.

Pe numele „şoferului” s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.

Bănuit că ar fi sustras telefoane mobile

O femeie a alertat autorităţile despre faptul că s-au furat trei telefoane mobile. Poliţiştii de la Postul de poliție Bârzava cercetează un bărbat bănuit că ar fi sustras cele trei telefoane mobile.

La data de 18 august, poliţiştii au fost sesizaţi de către Maria M., despre faptul că Stelian B., de 37 ani, din Lalașinț, ar fi sustras trei telefoane mobile, care se aflau în bucătăria unui imobil din această localitate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

Oamenii legii, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 210 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei.

Dintre acestea, 180 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției