feiessanduA trecut mai bine de o săptămână de când fotbaliștii Gloriei au aflat că echipa s-ar putea desființa și asta pentru că nimeni nu știa nimic despre data la care se vor achita cele două salarii restante. La un moment dat, condu
cerea executivă chiar a intenționat să le înmâneze carnetele de joc fotbaliștilor, semn că-și pot căuta alte angajamente. S-a revenit asupra deciziei, însă pro­blemele nu au fost încă rezolvate.
Totul se învârte în jurul lui Sandu Ion, care revine în această săptămână de la Zurich, acolo unde, din calitate de președinte al Federației Române de Atletism, a condus delegația „tricoloră” la campionatele europene. „Ni s-a spus că domnul Sandu ajunge miercuri la Arad și se va ocupa și de noi. Jucătorii au înțeles situația, se antrenează normal și vor juca meciul de Cupă de la Șepreuș. De fapt, vom deplasa puțini jucători de la prima echipă, dar asta numai pentru că vrem să le dăm șansa și fotbaliștilor mai tineri sau celor care au evoluat mai puțin în primele două etape de campionat”, a menționat Costel Bogoșel.
Antrenorul „galben-albaștrilor” îi va titulariza cu siguranță doar pe Topai, Hulbăr, Berari și Tugui, însă deplasarea la Șepreuș o vor mai face și alți fotba­liști de la prima echipă. „Au fost două etape grele, de care am trecut cu bine. Șase puncte, 9 goluri date și niciunul primit înseamnă un start bunicel, sper ca munca noastră să fie apreciată pentru a ne putea vedea de treabă. Ar fi păcat, chiar ciudat, ca exact echipa de pe primul loc să dispară, dar eu cred că vom ieși la liman din moment ce ni s-a promis continuitatea”, a mai spus fostul fundaș.
Gloria a câștigat cu 2-0 împotriva celor de la UTA II Șiria și 7-0 în fața Lipovei și, cel puțin pe hârtie, e principal favorită la câștigarea campionatului de Liga a IV-a.
***
Cupa României – faza județeană – meciurile din turul II
Pe lângă partida Gloriei de la Șepreuș, în turul doi al Cupei României (faza județeană), astăzi, de la ora 18, se mai dispută paridele: Cetate Dezna – Unirea Sântana, Olimpia Bocsig – Crișul Chișineu Criș, Șoimii II Pâncota – Frontiera Curtici, Unirea Gurahonț – Victoria Lunca Teuz, Viitorul Șepreuș – Gloria Arad, Avântul Târnova – Aqua Vest Șofronea, CS Glogovăț – Banatul Sânnicolau Mic, Steaua Grăniceri – Național II Sebiș, AS Aluniș – Semlecana Semlac, Victoria Felnac – Progresul Pecica, Cetate Săvârșin – UTA II Șiria, AS Dorobanți – Păulișana Păuliș, Vulturii Socodor – Șoimii Lipova, AS Vinga – Voința Mailat, Podgoria Ghioroc – Foresta Oil Sp. German, Șoimii Șimand – Victoria Zăbrani.

Recomandările redacției