afisMai puțin de o săptămână desparte Aradul de cel mai important eveniment fotbalistic juvenil pe care l-a găzduit în ultimele decenii. „Elite Cup” e turneul care pune orașul de pe malul Mureșului pe harta fotbalului european, prin greutatea numelor europene care vor fi aici.
Britanicele Wolverhampton Wandereres și Queens Park Rangers, grupările maghiare Ferencvaros Budapesta și Academia de Fotbal
„Fe­renc Puskas”, bucureștenii de la Dinamo și gazdele de la UTA își aliniază generațiile Under 17 timp de trei zile, 22-24 august.
Odată declanșată numărătoarea inversă, din direcția Primăriei Arad, organizator principal al turneului, apar vești bune, legate de locul de desfășurare al turneului. Arena „Motorul” a fost inclusă în ultima ședință de Consiliu Local în categoria proiecteleor care beneficiază de fonduri suplimentare, așa că, la start de turneu, vechea bază din cartierul Aradul Nou e așteptată să ofere un ambient plăcut.
„Elite Cup” se dorește un reper pentru fotbalul arădean, la fel ca și turneele Cotta International și Cupa de Crăciun, organizate în fiecare vară și iarnă de mai bine de zece ani.

Recomandările redacției