ivanica2Atacantul piteștean de care s-au legat multe speranțe la UTA a revenit în echipă după accidentarea suferită luna trecută. Dănuț Ivănică a jucat o jumătate de oră în amicalul cu Landskron, din Austria, iar contra celor de Sânmartin a fost pe teren circa 70 de minute.
„A vrut mult, dar a reușit mai puțin. Sigur, nici jocul n-a fost la înălțimea dorită, doar a doua repriză am fost mai conectați. Revenind la Ivănică, nu pot să zic că e acel jucător pe care-l știam și care-și dorește el să fie. Simte și el concurența cu Ousmane, Dragoș, Cipri Rus, Bulza a înscris și el în Austria, atacanții prin asta se fac remarcați. Nu înseamnă că dacă nu înscrie nu poate să aibă un aport substanțial. Trebuie răbdare, dar nu știu câtă putem avea. Transfe­rurile ar trebui să pocnească imediat. Nici Voicu încă nu e în plin program, analizăm situația și vedem ce e de făcut”, a spus Roland Nagy.
„Vom analiza și lucrurile mai puțin bune. Am pretenția de concentrare maximă, fiecare jucător trebuie să fie o soluție”, a transmis fostul mijlocaș.

Recomandările redacției