camenitaConducerea „grănicerilor” l-a mandatat astăzi pe Mihai Sîrbuț să-i comunice antrenorului Gigi Cameniță că s-a decis întreruperea colaborării începând cu ziua de sâmbătă.
La data menționată, Frontiera ar fi avut meci acasă cu Național II Sebiș. „Eu, după cât am făcut la Curtici, nu mai pot să mă prezint în fața jucătorilor când știu că sâmbătă sunt dat afară, indife­rent de rezultat. Am pierdut cum am pierdut primele două etape, cu Pecica (n.r. 0-4) ni s-a anulat un gol valabil, în timp ce lor li s-a acordat unul înscris din off-side, iar la Șofronea (n.r. 1-2) ne-au fost refuzate trei penalty-uri”, a reacționat antrenorul care a câștigat de două ori Liga a IV-a arădeană cu Frontiera, în 2002 și 2010.
„Consiliul de Administrație m-a însărcinat să-i comunic domnului Cameniță că de sâmbătă nu va mai fi antrenorul echipei. Am îndeplinit ce mi s-a cerut, mai mult nu pot să spun”, a explicat Sîrbuț.
Neoficial, favorit să preia banca tehnică a Frontierei Curtici e Dorel Mutică. Fostul utist a pregătit ultima dată Progresul Pecica, club a cărei conducere l-a înlocuit iarna trecută, deși echipa era pe primul loc. „Tot Consiliul de Administrație se ocupă de acest lucru, eu n-am fost mandatat să iau legătura cu niciun antrenor”, a comentat Sîrbuț.

Recomandările redacției