tucudeanCu 15 mii de spectatori în tri­bune, echipa arădeanului a avut o seară de marți fantastică, reușind să învingă Derby County cu 3-2, în etapa a treia din Sky Bets Championship (Liga a II-a engleză). Atacantul arădean a deschis scorul în minutul 11, după ce a primit mingea în suprafața de pedeapsă, a controlat-o cu siguranță și a trimis-o, pe jos, în plasă. A fost primul gol primit de Derby (antrenată de Steve McClaren) în toate competițiile oficiale din noul sezon.
Țucudean a continuat jocul bun și, în prelungirile primei reprize, a amețit apărarea lui Derby, dar când se pregătea să tragă a fost „cosit” de un apărător advers și s-a dictat penalty-ul de 2-1, între timp vizitatorii egalaseră.
„A fost o mișcare excelentă a lui Țucudean”, a comentat mana­gerul Bob Peeters, pe site-ul oficial al lui Charlton. Faultul a fost prea tare, iar George a trebuit să urmărească de pe margine restul meciului, pe care ai săi l-au câștigat cu 3-2.
După trei etape, Notthingham Forest, Cardiff, Millwall și Charlton au câte 7 puncte și sunt în fruntea  clasamentului, departajarea făcând-o golaverajul. Următorul meci al londonezilor lui Țucudean are loc în deplasare, la Huddersfield (locul 20 din 24 de echipe, câte are Championship-ul).

Recomandările redacției