copilTrecând de la amicalul cu Giarmata, Roland Nagy a anticipat confruntarea cu Șoimii Pâncota. Meciul are loc marțea viitoare și contează pentru turul IV din Cupa României.
„Nu mai trebuie să amintim, Pâncota a realizat o performanță deosebită și are oameni care pun suflet și pasiune. Cum a venit din  partea lor, important e să domine fair-play-ul, să fie un joc frumos. Dacă am ajuns până aici, încercăm să mergem mai departe. Așa își doresc și adversarii. Cu Sebiș, tot o confruntare între formații arădene, a fost un meci plăcut cu 5 goluri, așa sper să se întâmple și acum. Se întâlnesc două echipe care au promovat, echipele de moment ale județului”, a anticipat antrenorul alb-roșiilor.
În acest moment, în lotul UTA-ei sunt nu mai puțini de cinci foști componenți ai Șoimilor. Portarul Roberto Bodea, mijlocașii Dumitru Copil și Cornel Nădăban, precum și atacanții Sorin Leucuța și Ciprian Rus au trecut recent în Podgorie.
Altfel, ciocnirea cu Giarmata e ultima a săptămânii pentru utiști. Staff-ul tehnic arădean a decis să le ofere jucătorilor din fondul comun ocazia unui meci oficial pentru echipa a doua. La Șiria, în meciul din etapa a III-a a Ligii IV, cu Banatul Sânicolau Mic, vor apărea Bodea, Cotoc, Bulza, Burlă, Gheorghiță, Vlad sau Ousmane. Opțiune oricând ar putea fi și secundul Radu Anca, excelent miercuri pe final de meci, mai ales la faza ultimului gol, pe care a creat-o!

Recomandările redacției