nagySe vor întâlni din nou, pe 4 octombrie, în etapa a VI-a a ligii terțe. UTA și Millenium Giarmata au fost, la mijlocul săptămânii, protagonistele unui amical încins. Câteva intrări mai tari, din ambele tabere, au trădat suprasaturația la care se ajunge de obicei în România, țara în care mai mult te antrenezi decât joci.
„A fost o tentă de nervozitate, peste ce a fost în teren. Au fost niște intrări peste regulamentul impus, arbitrul a scăpat puțin jocul atunci, dar rămâne un rezultat bun, antrenament bun, cu adversar agresiv și omogen, care, de atâția ani la rând, e în Liga a III-a. Cei de la Giarmata nu au ce pierde și au arătat-o. Ca rezultat, realizări și scor, îmi face plăcere ce s-a întâmplat”, a punctat antrenorul Roland Nagy.
Timișenii, antrenați de Călin Cojocaru și Ilie Stoican, mizează în conti­nuare pe experiența fostului polist Cristian Dancia și a lui Leucă (ex-component al lui ACU Arad) și-l mai au în echipă pe ex-utistul Diarra, legitimat cu puțin timp în urmă. Giarmata mai beneficiază un fotbalist exotic, cu vechime de doi în echipă – nigerianul Aejibitimi Gideon. Datele spun că ata­cantul care juca odinioară la Oțelul Galați, Alba Iulia, Petrolul, Vaslui, Reșița, Lupeni are 32 de ani. Chiar dacă are destule kilograme în plus, „Gidi” a reușit câteva execuții fine în actul al doilea.
UTA s-a impus cu 4-0 după reușitele lui Ousmane (2), Leucuța și Hlistei. În refacere după entorsă, Cipri Rus s-a antrenat separat, în timp ce mijlocașul Cristian Dobrean a rămas pe margine, el devenind indisponibil pentru următoarele trei săptămâni.

Recomandările redacției