Prinşi în flagrant
motorina rutier vitezaPoliţiştii Postului de Poliţie Semlac au prins în flagrant, pe 24 august, în jurul orei 05.30, patru bărbaţi care sustrăgeau motorină din trei utilaje aparţinând unei societăţi comerciale, parcate pe tronsonul de Autostradă Pecica- Nădlac.
Mihai C., C. Dorel, Ştefan R. şi Viorel S. au sustras 280 de litri de motorină, în valoare de aproximativ 1.750 de lei, pe numele lor fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Infracţiuni în trafic
Poliţiştii rutieri au reţinut în trafic, pe raza localităţii Bârzava, un constănţean în vârstă de 36 de ani care conducea pe DN 7 o autoutilitară cu remorcă neînmatriculată şi cu număr fals de înmatriculare. Pe numele lui Valentin C. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Poliţiştii rutieri în acţiune
Poliţiştii rutieri au efectuat, zilele trecute, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 380 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 34.000 de lei, dintre care 340 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, nefolosire a centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuare de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 14 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.
(G.S.)

Recomandările redacției