pavelAtacantul care a promovat anul trecut cu UTA a trecut peste accidentarea suferită la doar câteva zile după ce a semnat cu Șoimii Lipova și a avut parte de un debut fericit. Fla­vius Pavel s-a ales cu o entorsă într-un amical și a ratat primele două etape din Liga a IV-a, dar și-a făcut simțită prezența la primul joc oficial: sâmbăta trecută, trupa lui Marius Grad a reușit o victorie cu greutate în fața Cermeiului lui Mircea Aslău.
Vizitatorii aveau avantaj la pauză după reușita lui Radu Popa (28), însă Flavius Pavel i-a readus pe lipovani în joc cu golul egalizator de la jumătatea actului secund (68). Ultimul minut a adus fericirea în tabăra lui Radu Pop, odată cu golul victorios al lui Edu.
„Am avut meci greu, Cermeiul are fotbaliști mai buni, ca Radu Popa sau Berar. Sunt bucuros că am spart gheața la primul meci de acasă. Avem echipă bună și muncitoare, sper că vom face față cu brio. Ce s-a întâmplat la Gloria (n.r. 0-7), cred că a fost un accident”, a comentat Flavius Pavel.
Runda viitoare, Șoimii Lipova merge la Pavel acasă, adică în cartierul Sânicolau Mic, pentru meciul cu alb-violeții de la Banatul. Atacantul n-a jucat pentru formația condusă de Peti Barb, în schimb, în ultimii ani, poarta Banatului a fost apărată de actualul număr 1 de la Lipova, Florin Trifoi. „N-am pierdut niciodată la Sînnicolau, din contră, am câștigat cu Pîncota și Crișul. Plus, cu UTA, dar atunci n-am jucat, nu îmi venise cartea verde. Vrem să învingem acum, să adunăm puncte și să stăm liniștiți. Au și ei echipă tânără și frumoasă, dar sper ca noi să ieșim învingători”, a încheiat experimentatul fotbalist arădean.

Recomandările redacției