dinuAntrenamentul condus în prima zi a săptămânii a fost ultimul pentru Dinu Maghici la cârma Progresului Pecica. Tânărul tehnician, care preluase echipa la începutul anului și a reușit să-i ofere UTA-ei un retur pe muchie de cuțit, a anunțat, ieri,
despărțirea.
„După antrenamentul de luni seară, am avut o discuție cu conducerea și jucătorii și am ajuns la concluzia să ne despărțim, de comun acord. A fost o săptămână dezamăgitoare (n.r. Pecica a pierdut în Cupă, la Felnac, dar și în campionat, la Mailat), trebuia să plece cineva. Nu pot pleca 14 jucători, am plecat eu. Le mulțumesc sponsorilor pentru încrederea acordată și îi urez baftă noului antrenor în îndeplinirea obiectivului de a promova în liga a III-a”, a spus Maghici.
Coincidență sau nu, cele două eșecuri ale pecicanilor s-au petrecut cu Dinu Maghici în afara băncii tehnice. Tehnicianul a fost suspendat două etape în urma meciului cu Crișul Chișineu Criș: „Am respectat decizia AJF-ului, dar vreau să lămuresc unele lucruri. Aș vrea să se știe adevărul, lucrurile nu stau cum au fost prezentate în alte publicații sau cum s-a vorbit pe la colțuri: am luat două etape pentru că l-am făcut nesimțit pe acel arbitru, nu l-am îmbrâncit”.
Cel mai probabil, postul de antrenor principal al Progresului Pecica va fi preluat de Mihai Petcuț!
Tehnicianul care a activat anul trecut la Național Sebiș a petrecut debutul sezonului în tabăra celor de la Șofronea.

Recomandările redacției