utamot3Chiar dacă Federația Română de Fotbal întârzie să anunțe verdictul final în cazul FC UTA SA, este tot mai clar că gruparea condusă de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti va dispărea oficial din peisaj. Formația „alb-roșie” nu se regăsește în eșaloanele doi și trei ce debutează în acest weekend, ligile patru și cinci au demerat deja fără utiști, iar acum nici măcar Liga a VI-a nu conține numele clubului arădean. Și nu pentru că Asociația Județeană de Fotbal ar fi avut ceva împotriva acestui lucru, ci pentru simplul fapt că nu s-a primit o cerere de înscriere.
Prin urmare, din punct de vedere sportiv FC UTA SA este inexistentă, urmând ca și Instanța să se pronunțe în curând asupra falimentului clubului controlat de Adrian Marțian.
Revenind la ultimul eșalon județean, în weekend acesta va pleca la drum în stagiunea 2014-2015 cu partidele: Lunca Teuz II – Secusigiu, Peregul Mare – Horia, Dorobanți – Mândruloc, V. Semlac – Livada. Cityzens Arad stă (Grupa A), res­pectiv Pro Gurba – Seleuș, CS Ineu II – Chier, Almaș – Caporal Alexa, Sintea Mare – Crișul Ch. Criș II. Chereluș stă (Seria B).

Recomandările redacției