domide pirosMarele fotbalist arădean a trecut cu bine peste operația pe creier de acum o lună și trei săptămâni, iar marți seară a dorit să simtă din nou fiorul unui meci. Flavius Domide a fost pe „Motorul”, la întâlnirea dintre UTA și Șoimii Pâncota din Cupa României, și a luat loc în tribuna oficială, lângă președintele învingătorilor, Pavel Piroș.
Utiștii s-au bucurat de prezența starului anilor 60-70. „Am fost cu suporterii în vizită la dumnealui la spital, știam că are forța și „tinerețea” să treacă peste pro­blema aceasta. Ne bucurăm foarte mult să-l vedem în tribună, îl așteptăm și la meciurile din campionat. Multă sănătate, în numele clubului!”, a transmis Codru Grădinariu.
Referindu-se la meci, Grădinariu a remarcat: „Sunt încântat de ce s-a întâmplat în primele 90 de minute. După golul primit în prelungiri, am alergat după egalare și l-a primit pe al treilea. Baftă Pâncotei sâmbătă, la meciul cu Vâlcea, le doresc un parcurs cât mai bun, mai ales că e cel mai greu sezon, cu reorganizarea campionatului ligii secunde. În ceea ce ne privește, ne pregătim pentru start, abia așteptăm cu toții să înceapă, suntem montați și nerăbdători să ne confruntăm, ne lipsește competiția! Sunt convins că și ieri am demonstrat că suntem o echipă bună, nu doar tânără”.

Recomandările redacției