nagyAntrenorul trupei colorate în alb și roșu a regretat ce s-a întâmplat în timpul suplimentar de joc. Până atunci, prin joc, ai săi reușiseră să sensibilizeze diferența de o ligă dintre cele două echipe. UTA a avut destule momente în care a jucat avântat, dar pragmatismul și experiența alb-negrilor aveau să fie hotărâtoare.
„Felicitări celor de la Pâncota, pentru tot ce au realizat până la acest joc și pentru această calificare, e important pentru Arad. A fost o experiență frumoasă pentru noi, din păcate se încheie. Am fost aproape, am avut șansa să revenim în joc și chiar să-l încheiem, la ultima fază. Pe alocuri, meciul s-a ridicat la un nivel bun și noi ne-am ridicat la nivelul adversarilor. Păcat de prelungiri și de primul gol primit, la golul doi portarul a fost poate surprins, dar toate fac parte din joc, cum a fost și revenirea noastră. Rămâne ceva benefic, sper ca această calificare să fie utilă și pentru colegul meu și echipa sa în prima etapă. Le doresc multă baftă!”, a comentat Roli Nagy.
Fostul mijlocaș ar fi legat confruntarea cu Șoimii de începutul de campionat. Dar, „din păcate sau din fericire, trebuie să stăm în prima etapă. Am fost obișnuiți în ultimii ani cu acest lucru, nu știu unde se va ajunge cu fotbalul românesc. În fine, încercăm să luăm tot ce a fost pozitiv din acest joc, felicit echipa mea pentru atitudine, cu toate minusurile aferente unei asemenea întâlniri”.
„Suntem invincibili de o perioadă, mă refer aici la primele 90 de minute, mă bucură, trebuie să ne dea încredere acest aspect”, a încheiat Nagy.

Recomandările redacției