Furt…din joacă

Angajaţi ai Postului de Poliție Iratoșu au prins în flagrant un minor, în vârstă de 13 ani, care ar fi sustras un telefon mobil, marca Sony Xperia, aparținând unei fete de 11 ani.

Fapta a avut loc în data de 27 august, în jurul orelor 21,00, în timp ce copiii se aflau în incinta sălii de sport din localitatea Iratoşu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Administratori cercetaţi penal

Poliţiştii Secției nr. 8 din Săvârșin cercetează doi administratori de societăţi comerciale bănuiţi că nu au achitat, în termenul legal, obligaţiile fiscale cu reţinere la sursă. La data de 27.08.2014, oamenii legii s-au sesizat din oficiu despre faptul ca G.F., de 29 de ani şi T.E. de 44 de ani, ambele din Săvârşin, în calitate de administratori ai unor societăţi, nu au achitat în termenul legal obligaţiile fiscale cu reţinere la sursă, în valoare totală de 3891 de lei, respectiv 2417 de lei. Poliţiştii au întocmit pe numele acestora acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de reţinere şi nevărsare, cu intenţie, a obligaţiilor la sursă.

 

Amenzi rutiere

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

 

Recomandările redacției