pancotaÎn Podgorie, toată atenția e îndreptată spre dimineața de sâmbătă. Micul orășel arădean își vede echipa jucând în premieră pe scena ligii secunde. Mâine, la Pâncota sosește Vâlcea lui Eric Lincar și, chiar dacă săptămâna a venit cu vești negative dinspre Zăvoi, unde se discută de insolvență, alb-negrii știu că-i așteaptă meci de meci.
„E un moment mult așteptat, jucăm pentru primul an în liga a doua. Meciul cu UTA, din Cupa României, a căzut foarte bine pentru tonusul jucătorilor noștri. A fost un mic antrenament înaintea debutului, sperăm ca victoria să fie și de bun augur. Mi-aș dori enorm de mult 4 puncte în primele două etape, sperăm ca dintr-un lot va­loros și numeros să găsim soluția care să ne aducă prima victorie”, transmite președintele Pavel Piroș.
Cuibul Șoimilor e pregătit
Modernizată de-a lungul verii, arena Șoimilor e gata și ea de meci. „Gazonul n-a fost forțat, n-a fost călcat în picioare, cu ghilimelele de rigoare, a fost lăsat la odihnă. Tribuna I sperăm ca până la ora me­ciului să fie gata, cea de la VIP mai durează o săptămână, ploile ne-au îngreunat puțin aici. Așteptăm multă lume la stadion, ținând cont că suntem singurii din Arad care jucăm în Liga a II-a și să dea Dumnezeu să reușim victoria!”, a mai spus Piroș.
Se vând bilete
Începând cu ora 8,30 a dimineții de vineri, arădenii pot cumpăra bilete pentru meciul Șoimilor cu vâlcenii. Tichetele de acces sunt puse în vânzare la stadionul Șoimii și în Arad, la sediul companiei Piros Security, de pe strada Episcopiei nr. 20.

Recomandările redacției