cjTeatrul de Vară amenajat în curtea sediului Centrului Cultural Judeţean Arad a devenit neîncăpător miercuri seara, când peste o mie de persoane au intrat la Gala de operetă care a încheiat stagiunea acestui an, gală a cărei apogeu a fost un sublim concert susţinut de soprana Felicia Filip şi tenorul Andrei Lazăr.
Iubita soprană şi solistul Operei Naţionale din Bucureşti le-au oferit arădenilor un adevărat regal de melodii celebre din operete şi musicaluri, dintre care putem aminti „Sânge vienez”, „Văduva veselă”, „Omul de la Mancha”, „My fair lady”, „Contesa de Mariza”, toate interpretate în limba română. Repertoriul ales de Felicia Filip a fost întregit de minunate arii şi melodii selectate de tenorul Andrei Lazăr, precum şi de bucăţi orchestrale din creaţia muzicală românească.
Cei doi solişti au fost acompaniaţi de Ansamblul „Johann Strauss Modern”, din Arad, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciaţi dirijori români ai momentului. Acesta din urmă a urcat pe scenă şi ca moderator, competenţele demonstrate la ultima ediţie a Festivalului Internaţional „George Enescu” aducându-l în prim- plan şi în această calitate.
Reamintim cititorilor noştri că, de-a lungul acestei stagiuni, pe scena amenajată în curtea sediului CCJA au urcat actori, muzicieni şi dansatori celebri, aclamaţi de mii de spectatori care i-au putut vedea „pe viu” fără a plăti vreo taxă de intrare. Printre actorii şi muzicienii care au venit în cursul verii la Arad  se numără astfel Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ion Caramitru, Gheorghe Zamfir şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.
„Mulțumim tuturor spectatorilor care ne-au onorat cu prezența pe parcursul întregii stagiuni a Teatrului de Vară ETHOS, într-un număr impresionant! Îi invităm să participe în continuare la toate evenimentele noastre!”, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad şi ai Centrului Cultural Judeţean Arad, la final de stagiune.

Recomandările redacției