Furt de bicicletă

 

Poliţiştii Secţiei nr. 1 au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt de bicicletă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 28/29 iunie a.c., Marius S., de 38 de ani, din Arad, ar fi sustras, prin distrugerea sistemului de siguranţă, o bicicletă ce se afla în faţa unui complex comercial, de pe raza cartierului Aurel Vlaicu.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 400 de lei, a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Prune fără acte

 

Oamenii legii din Pâncota au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit cu 1.000 de kg. de prune.

În urma unei acţiuni, poliţiştii l-au depistat în trafic, pe raza localităţii, pe Silviu C. Silviu, de 25 de ani, din judeţul Timiş, care a transportat cu o autoutilitară cantitatea de 1.000 de kg. prune, fără a deţine documente legale de proveniență.

Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei şi a fost reţinută suma de 400 de lei, reprezentând contravaloarea celor 1.000 de kg. de prune.

 

 

Permise reţinute

 

Poliţiştii rutieri au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, aceştia au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei.

Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 105 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.

 

 

Recomandările redacției