cue-valceaDebutul Șoimilor în liga secundă putea începe furtunos  dacă lui Staicu îi intra foarfeca din minutul 2! Treptat, vâlcenii au început să dicteze ritmul, însă „șoimii” au meritul de a nu se fi abătut de la ambiția ce i-a caracterizat de când au început drumul ce i-a dus în liga secundă. Reușita surprinzătoare și spectaculoasă a lui Dubeștean a fost acompaniată de situațiile din actului doi, perioadă în care cei din Podgorie au realizat că pot obține un rezultat pozitiv.
„Îi mulțumesc lui Lincar, mai întâi, pentru cum ne-a caracterizat. Vâlcea e peste nivelul ligii secunde, a cochetat chiar și cu prima scenă când au demarat pregătirile, dispune de un grup de jucători valoroși și un antrenor pe măsură. Am știut ce întâlnim, o echipă combinativă, care joacă repede, pe spații. Am făcut o primă repriză mai slabă la jocul cu mingea. Fără minge, am avut un bloc funcțional bun, oaspeții au avut doar o situație bună. Repriza a doua le-am cerut jucătorilor să aibă încredere mai mare în ei. Am marcat dintr-o fază fixă și tot dintr-o fază fixă, din păcate, am fost egalați. Și noi am avut două-trei situații, cea mai elocventă mi s-a părut cea a lui Maghici. Felicit și eu Vâlcea, știm că avem obiective total opuse, le urez baftă!”, a comentat Dan Cuedan.
„E început de campionat, am pornit ca out-sideri, 90 la sută mă pot declara mulțumit. Restul procentelor le rețin, pentru că am des­chis scorul. Aș fi ipocrit să zic că nu îmi doream să câștig”, a completat antrenorul arădean.

Recomandările redacției