diarra1Una dintre semi-surprizele primei etape a Ligii a III-a (seria IV-a) s-a consumat la Giarmata. Acolo, „satelitul” prim divizionarei Pandurii a cedat fără drept de apel, 0-3, în fața celor de la Millenium Giarmata, echipă la care din această vară evoluează și Abdoulaye Diarra.
Fostul fotbalist al UTA-ei a fost ti­tular pe banda stângă a defensivei timișene și a contribuit cu două pase de gol la succesul teamului lui Călin Cojocaru. „Am ales să îmbrac tricoul echipei  Millenium Giarmata pentru că am fost primit ca și într-o familie la Timișoara. Primăria, sponsorii și Mister mi-au dat libertatea și plăcerea de a construi împreună o echipă care să poată evolua cu succes în Liga a III-a a României și să fim printre primii în lupta pentru promovarea în Liga a II-a”, a declarat ivorianul pentru pagina de facebook a Milleniumului.
Diarra a făcut parte din lotul lui Internationale Milano în urmă cu 7 ani și a venit pentru prima oară la UTA în stagiunea 2010-2011. Apoi a jucat la FC Bihor, iar din luna octombrie a anului trecut s-a întors la Arad din Italia. A evoluat din nou în „alb-roșu” în returul campionatului trecut, însă odată cu desființarea FC UTA-ei SA a trebuit să se reorienteze. A fost
curtat de CS Ineu, dar până la urmă a ales Giarmata, una dintre contracanditatele directe la promovare ale UTA-ei lui Roland Nagy și a Națio­nalului din Sebiș.

Recomandările redacției