geoApele s-au tulburat puțin pe Crișul Alb după ce Ineul a pierdut chiar în fața propriilor suporteri cu Vulturii Lugoj. Echipa „alb-albastră” a plătit din nou tribut lipsei de concentrare la finalizare și unei erori personale ce a produs golul timișenilor. Desfășurarea ostilităților i-a dat de gândit antrenorului Cristian Sculici, care încearcă să profite de ultimele zile de mercatto.
Primul gând s-a îndreptat spre experimentatul mijlocaș defensiv,  Radu Mărginean, care – însă – a refuzat și Ineul, după Național Sebiș. Chiar dacă are numai 31 de ani, fostul utist dorește să se concentreze pe cariera de antrenor. Tocmai a fost inclus în corpul tehnic al clubului Atletico Arad și are gânduri mari în această nouă meserie.
În schimb, Sculici îl va avea din nou sub comandă pe Vasilică Georgiu. Cei doi au lucrat și la Vladimirescu în urmă cu două sezoane, după care mijlocașul ofensiv a ales Ineul. În această vară fost plecat în Italia, iar acum se întoarce să aducă un plus de calitate într-o linie mediană destul de lipsită de idei în partida cu Lugojul. Totodată, zărăndanii mai caută și un atacant de careu.

Recomandările redacției