panteaÎn formația de start a Șoimilor din meciul cu Vâlcea a apărut Ștefan Pantea. Născut în Pâncota și dus la fotbal de Ovidiu Dragalina (antrenorul copiilor), tânărul fotbalist s-a remarcat la Atletico Arad, în tricoul căreia a cucerit titlul de vicecampion național la juniori C, acum trei ani. Sezonul trecut a făcut parte din efectivul UTA-ei, iar în vară s-a întors acasă. Pantea a început mijlocaș stânga, iar tabăra sa l-a ajutat să depășească tracul ine­rent provocat de vârsta fragedă. „Mă bucur că am reușit să debutăm un jucător pâncotan, mie îmi place mult. Trebuie să prindă ritmul seniorilor, al ligii a doua. Are o șansă foarte mare, rămâne să aibă încredere în continuare în el, calități are”, a comentat antrenorul Dan Cuedan. Cu Șoimii se mai pregătesc câțiva fotbaliști proveniți de la echipa de juniori, în frunte cu Simion și Dubăț.
Regulă nouă: gazdele „ceartă” tușierul de la distanță!
Primul meci al Șoimilor Pâncota din liga secundă a confirmat ce s-a observat în primele întâlniri oficiale ale sezonului, cele din Cupa României: staff-ul tehnic și jucătorii de rezervă ai gazdelor stau, de acum, pe cealaltă bancă tehnică. Federația Română de Fotbal a decis ca toate echipele să facă schimb de bănci, pentru a se evita presiunea pusă pe arbitrul asistent 1, cel desemnat să activeze pe acea parte.
La Pâncota, în cauză a fost reșițeanul Răzvan Nistoran, care a avut astfel ocazia să converseze mai mult cu Erik Lincar și ai săi, în detrimentul lui Dan Cuedan.

Recomandările redacției