A furat bunuri de 6.200 de lei

 

O tânără de 26 de ani, a furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă, în valoare totală de 6.200 de lei.            Poliţiştii de la Poliţia oraşului Sântana au identificat o femeie, bănuită de comiterea unui furt din locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 29 august – 1 septembrie, femeia, în vârstă de 26 de ani, ar fi pătruns cu chei potrivite într-o locuinţă de pe raza localităţii Sântana, de unde ar fi sustras aparatură electrocasnică şi electronică, îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 6.200 de lei. Femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

Depistat în trafic sub influenţa alcoolului

Poliţiştii Secţiei nr. doi de Poliţie au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism în timp ce se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 32 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce a condus un autoturism pe o stradă din cartierul Micălaca, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

 

Vitezomani amendaţi

Poliţiştii rutieri, au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. În urma controalelor, 35 de personae au fost amendate pentru depăşirea vitezei legale.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 95 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 22.000 de lei.

Dintre acestea, 60 au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Recomandările redacției