ineunou2Zărăndanii sperau să debuteze cu dreptul în noua stagiune de Liga a III-a, mai ales că au găzduit una dintre contracandidatele din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Vulturii Lugoj, însă, le-au stricat socotelile „alb-albaștrilor” și au plecat cu toate punctele de la Ineu, afectând puțin moralul tine­rilor fotbaliști ai gazdelor.
Cristian Sculici a avut șase zile la dispoziție să-și mobilizeze elevii pentru o deplasare cu adevărat dificilă. Mama Mia Becicherecul Mic e primul lider al campionatului după succesul cu 4-1 la Turceni și nu concepe să scape victoria la prima apariție pe teren propriu. „Chiar dacă plecăm cu a doua șansă mâine seară, vrem să ne-o apărăm până la capăt. Ne-am asumat acest proiect cu jucători tineri, le transmitem tot timpul că avem încredere în ei, însă ei trebuie să fie primii care să fie conștienți de potențialul și de șansa pe care o au. Evoluează constant în Liga a III-a și pot crește mult ca și echipă și individualități. Le-am spus să aibă curaj și ambiție, să lase la o parte tracul și să joace unul pentru altul. Regretăm eșecul de acasă, dar stă în puterea noastră să demonstrăm că putem mai mult. Ca joc și mai ales rezultat”, a precizat antrenorul grupării din Țara Zărandului.
Acesta nu se va putea baza în continuare pe accidentații Bak și Ciobanu, dar și pe Francescu și Răduț, care au plecat de la echipă chiar înaintea disputei cu Lugojul. „Știu că se spune despre noi că nu avem experiență și așa și este, dar experiența vine odată cu meciurile oficiale”,  a adăugat Sculici.
Gorun – Zdrențan, Bilia, Tudoroiu, Talpaș – Hrezdac, Tomuț – Kocsis, Stănaia, Boldizsar – Capătă ar putea fi primul „unsprezece” al Ineului la Becicherecul Mic, unde va oficia brigada formată din: Florin Andrei – Balint Albu, Cosmin Bojan (toți din Târgu Mureș). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa) și Teodor Biriș (Hunedoara)

Recomandările redacției