FOTBAL - ROMANIA - GRECIA - CM 2014 - PLAY-OFFGrecii sunt siguri că vor câştiga partida împotriva României şi vor porni cu dreptul în cursa de calificare pentru Euro 2016. Cosmin Bărcăuan, care a activat două sezoane în campionatul elen şi a ales să trăiască în această ţară, crede că acest lucru poate fi unul bun pentru jucătorii lui Piţurcă.
„Grecii sunt foarte optimişti, îl văd ca pe un meci deja câştigat, nu sunt concentraţi. E un lucru bun pentru noi. Mi-e teamă de omogenitatea pe care o au, chiar dacă şi-au schimbat selecţionerul, lotul este cam acelaşi”, a spus Cosmin Bărcăuan la Dolce Sport.
În ultima perioadă au existat unele informaţii despre o eventuală plecare a lui Victor Piţurcă de la echipa naţională după partida cu naţionala elenă, veste care a ajuns şi în Grecia. Bărcăuan a mai precizat că presiunea va fi pe greci pentru a câştiga acest meci, încă un avantaj pentru naţionala noastră.
„S-a scris şi în Grecia despre faptul că Piţurcă ar putea pleca după acest meci. E mai bine că jucăm fără spectatori, jucătorii pot comunica mai bine pe teren. Presiunea va fi mai mare pe greci, pentru că evoluează acasă”, a mai spus fostul fundaş al „câinilor”.
Echipa naţională a României va debuta, duminică, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

Recomandările redacției