cuejrJocul și chiar rezultatul din meciul de debut în Liga a II-a îi dădeau speranțe Pîncotei pentru o deplasare cu happy end  în Valea Domanului. Totuși, Metalul Reșița s-a dovedit o nucă prea tare pentru „alb-negrii” și a luat punctele ce o plasează în vârful ierarhiei seriei de Vest a ligii secunde.
Fără căpitanul Adi Rusu, scos din circuit săptămâni bune după accidentarea cu vâlcenii, Maghici a fost coborât în defensivă, iar Polgar a apărut în primul „unsprezece”. Gazdele au început destul de autoritar partida și și-au creat și primele oportunități, dar Pașcalău a avut de lucru doar la alunecarea lui Voinea. În rest, Neagoe și Roman au tras în blocaj, iar Robert Cristian peste poartă. După 25 de minute, au apărut și „șoimii” la finalizare, prin Alin Mihai, al căruit șut la semiînălțime a fost parat de Zimmerman. Imediat după aceea, Dubeștean a căutat traiectoria câștigătoare din disputa cu vâlcenii, însă cornerul bătut de acesta a lovit doar bara laterală. Bănățenii au reacționat imediat prin șutul frumos al ex. utistului Neagoe, dar Pașcalău a fost din nou atent. Același lucru l-a făcut și goal-keeperul amfitrionilor la șutul lui Issa de la 25 de metri. Șuturile lui Alin Roman și Feher au anunțat golul de 1-0 ce a căzut la ultima fază a primei părți. Nea­goe a centrat perfect dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă și Breșneni a marcat cu capul din 7 metri.
Pâncotanii nu au avut reacție nici în debutul părții secunde, când tot reșițenii au făcut jocurile. În centrul acțiunilor periculoase a fost Buhăescu, care însă a fost blocat excelent de Ovidiu Pașcalău din 6, res­pectiv 12 metri. După o oră de joc, „capul” lui Mihai a fost prea slab pentru a-l învinge pe Zimmerman, iar Issa a șutat în blocajul lui Anițoiu. Apoi, în minuitul 73, a căzut și golul ce avea să clarifice lucrurile. Neagoe a finalizat cu un șut în blocaj o acțiune personală, dar mingea a ajuns la Enescu, care a tras pe jos la colțul lung al porții pâncotane. Cu un Flavius Cuedan foarte activ la construcție, Pâncota a dominat finalul de meci, dar fără a găsi măcar drumul spre golul de onoare. Dar, nici „roș-negrii” nu s-au distanțat pe tabelă și asta pentru „torpila” lui Neagoe a lovit încheietura barelor. S-a terminat 2-0, un scor corect după aspectul general al meciului.
Formații:
Reșița: Zimmerman – R. Cristian, Popescu, Ciobanu, Anițoiu – Breșneni (71 Enescu),  A. Neagoe, Feher, Roman (68 Manole) – Buhăescu, Voinea (85 Stoica). Antrenor: Daniel Oprița
Pâncota: Pașcalău – Maghici, Suciu, Crușoveanu, Siminic – Pantea (74 Huțanu), Dubeștean, Issa, Polgar – Mihai (67 F. Cuedan), Staicu (63 Sălăjan). Antrenor: Dan Cuedan
Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Nicolae Chițoiu, Cristian Drăguț (ambii din Timișoara). Rezervă:Ionela Peșu (Craiova).
Cartonaș galben: Voinea – min. 19
Observatori FRF: Ioan Onicaș (Za­lău), Nicolae Tanasoglu (Timi­șoara).

Recomandările redacției