bak1Zărăndanii au pierdut umilitor la Becicherecul Mic (0-8), dar nimeni nu a făcut înmormântare. A urmat obișnuita analiză a unui meci oficial, în care s-a folosit un ton calm, constructiv, menit să ridice moralul jucătorilor pentru următoarea confruntare de campionat.
„Toată lumea de la Ineu și-a asumat acest proiect bazat pe tineret și am cerut de la bun început răbdare și încredere. A mai intervenit și neprevăzutul, adică despărțirile de Francescu și Răduț și accidentările lui Bak și Ciobanu,  dar nu are rost să mai dezgropăm morții. Bineînțeles că nu ne așteptam la o așa rușine etapa trecută, cu toții lăsăm capul jos și nu căutăm scuze, ci doar soluții  pentru revirimentul echipei”, a punctat Cristian Sculici.
Chiar din etapa următoare, de la vizita celor de la FC Hunedoara (de sâmbătă, de la ora 17), antrenorul Ineului s-ar putea baza din nou pe doi dintre componenții de bază a echipei, care să mai crească puțin media de vârstă a echipei.
„Din fericire, Bak și Ciobanu se pregătesc normal de câteva zile, iar până la ora meciului de sâmbătă îl vom recupera în intregime și pe Tudoroiu, ieșit accidentat la Becicherec”.
Odată cu probabilele intrări ale portarului Bak între buturi și Ciobanu în centrul defensivei, Gorun va lua loc pe bancă, iar Bilia ar putea evolua ca „închizător” în locul lui Tomuț sau Hrezdac.

Recomandările redacției