cueTrupa din Podgorie a recreat astăzi superba atmosferă din me­ciurile jucate în Cupa României acum doi ani. Șoimii i-au eliminat și astăzi pe poliști după un nou meci de poveste, iar scorul a fost identic ca și data trecută! Coordonatele au fost altele acum: timișorenii sunt lideri în B2, eșalon în care au acces în vară și pîncotanii, dar au strâns un singur punct în primele două etape.
„Am transformat înfrângerea de la Reșița într-o victorie și am reușit să le dăm încredere acestor jucători minunați de la Șoimii Pîncota. Am fost pregătiți și fizic și psihic. De multe ori, în fotbal, ambiția poate să bată valoarea. Am întâlnit o echipă foarte bună, Poli Timișoara, din toate punctele de vedere și în toate compartimentele. Cât mingea a fost în joc, am crezut că putem reveni. N-am sperat la victorie, am sperat la prelungiri. și când am luat golul doi am cerut băieților să joace, să termine jocul frumos. Am avut unitate de grup, chiar dacă am trecut peste niște greutăți mari. Am dovedit că fotbalul este frumos și când ai noroc”, a afirmat Dan Cuedan.
Chestionat dacă are vreo preferință cu privire la viitorul adversar, antrenorul alb-negrilor a fost franc: „Vreau să întâlnim o echipă pe care să o putem eli­mina! Ne interesează Cupa, cum ne-a interesat și acum doi ani. Anul trecut nu ne-a interesat”.

Recomandările redacției