A furat umbrele de terasă

Un bărbat de 57 de ani, a furat două umbrele de terasă. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe acesta, bănuit de comiterea unui furt de umbrele de pe raza municipiului.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 10 august, bărbatul, de 57 de ani, ar fi sustras două umbrele de terasă, din faţa unui bar de pe Calea Victoriei din municipiu.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Şofer de camion la 16 ani

Un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost prins în trafic, conducând o autoutilitară. Poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu l-au depistat în trafic, pe tânărul fără permis de conducere.

Minorul în vârstă de 16 ani, a fost depistat, pe DJ 792/C, în timp ce a condus o autoutilitară, din direcţia localităţii Mocrea spre Ineu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

 

Poliţiştii rutieri în acţiune

Oamenii legii, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 333 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.500 de lei.

Dintre acestea, 118 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 215 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 18 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției