nagyEchipa arădeană a debutat fericit în stagiunea 2014-2015 și unicul gând al utiștilor e să lege victoria de la Ișalnița de încă una. Sâmbătă, pe Motorul sosește Pandurii II Tg. Jiu, grupare studiată atent de Roland Nagy și colaboratorii săi. Antrenorul principal a văzut meciul Pandurilor de la Giarmata (3-0 pentru timișeni) și și-a conturat o idee despre ce-l așteaptă.
„Am debutat la o echipă total necunoscută, Viitorul Craiova, a fost capital să luăm 3 puncte. A trecut, ne gândim la următorul meci. Întâlnim acum o o echipă identică, unde s-a muncit și se muncește, există rezultate la nivel de primă echipă. Pandurii e un club căruia i se dă importanță, la „satelit” activează numai jucători sub 21 de ani. Au încept cu înfrângere la scor de neprezentare, dar au continuat cu victorie împotriva celor de la Mehedinți. Acum vor mobiliza tot ce pot pentru a se întări și a fi la nivelul echipei noastre. Trebuie să câștigăm, indiferent dacă vor fi jucători de la prima echipă”, anticipează fostul mijlocaș.
Utiștii își iau în serios adversarii, chiar dacă plusul de experiență, pe lângă alte aspecte, pare să-i facă favoriți. „Pandurii e o echipă vie și preocupată de fotbal. Față de primul joc, fundașii centrali au fost schimbați, au avut nesincronizări mari, acolo au pierdut jocul. Dar sunt periculoși, au dinamică bună și nimic de pierdut. Au de câțiva ani continuitate în liga a III-a, așa că am insistat să transmit echipei că nu e jocul câștigat, își vor vinde scump pielea. Dorim să debutăm în fața propriilor suporteri cu victorie, ar fi o serie pozitivă, încredere și mai mare”, a subliniat Roli Nagy.
„Nu cred că ne surprind”
Pandurii II e antrenată de Adrian Bogoi și Marius Vintilescu, ambii foști fotbaliști de primă ligă ai gorjenilor. Bogoi s-a afirmat la Rapid București, în prima jumătate a anlor 90. „Formează o echipă foarte bună și ambițioasă, cu antrenori ambițioși. Am făcut o analiză exhaustivă, nu cred că ne pot surprinde. Absolut toate echipele ne percep ca liderii valorici ai seriei, ceea ce ne creează o greutate, dar ne asumăm această poziție. Roli a pregătit exemplar meciul, cum o face de fiecare dată, nu mă aștept decât la un rezultat pozitiv”, a decretat Grădinariu.
Wild, Dobrean, Copil (accidentați) și Gheorghiță (suspendat) lipsesc, dar sunt buni de joc Leucuța și Vlad. Echipa probabilă: Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Suslak – Ad. Voicu, Nădăban, Varga, Hlistei – C. Rus, Ousmane.
UTA – Pandurii II se joacă sâmbătă, de la 17,00.

Recomandările redacției