utaArena din Aradul Nou primește, treptat, aspectul dorit de utiști. Chiar dacă pașii n-au fost așa rapizi, până la ora meciului cu Pandurii II Tg. Jiu, stadionul „Motorul” va afișa o cromatică schimbată, o parte din scaunele albastre au fost înlocuite cu cele roșii, de pe „Francisc Neuman”.
„Dorim să oferim confort celor care ne vizitează sâmbătă și de acum înainte timp de doi ani. Am făcut modificări importante la Motorul, e alb-roșu cât s-a putut până acum. Dar lucrările vor continua. S-a tăiat și gardul pentru o vizibilitate mai bună, iar băncile de rezerve au fost introduse în tribuna a II-a. Am încercat să semănăm cu un stadion englez, asta vizavi și de istoria clubului”, a explicat team-ma­nagerul Codru Grădinariu.
De vineri seară, la Atrium Mall au fost puse în vânzare și biletele pentru meciul cu Pandurii II. Pot fi cumpărate din același punct situat în zona scenei (la parter). Sâmbătă, înaintea meciului, clubul arădean a pregătit cinci puncte de vânzare de bilete, toate plasate în zona intrării în stadion. La Atrium se vând, în continuare, și abonamente. Pre­țul rămâne același: 100 de lei pe sezon la abonamente, 10 lei per meci în cazul biletelor.
O mie de locuri pe scaune
„Avem relativ puține locuri pe Motorul, unde există 750 de locuri pe scaune. Pentru suplimentare, am cerut tribune mobile, până la ora jocului vor fi montate, așa că vom avea 1,000 de locuri. Biletele sunt gratuite doar pentru preșcolari. Ținând cont că sunt 6 meciuri pe jumate de sezon, cred că niciun utist și niciun suporter nu va avea de obiectat. Fotbaliștii care au adus glorie echipei au zona lor, la fel, soțiile sau alți apropiați ai jucătorilor. Și fotbaliștii au un singur abonament la dispoziție. Sigur, pot fi și câteva nemulțumiri, dar așa e situația în momentul de față, trebuie să fim bine organizați”, a încheiat Grădinariu.
Site relansat, se caută o mascotă!
Grădinariu a mai anunțat că e o chestiune de câteva zile până când suporterii utiști vor putea accesa din nou site-ul echipei. În acest moment, doar forumul e activ, însă problema e pe cale de rezolvare. „Site-ul va fi repornit, e aceeași adresă, www.uta-arad.ro. Așteptăm acolo toate reacțiile, discuțiile și părerile suporterilor, e un aspect foarte important pentru imaginea noastră”, a specificat conducătorul arădean, care vine cu o idee nouă pentru alb-roșii: „Am hotărât să începem un concurs pentru a identifica și personaliza o mascotă. Toate ideile și suges­tiile le așteptăm pe site după ce îi dăm drumul. Vom avea o lună la dispoziție, iar cel care va câștiga va avea mândria
să-și vadă ideea materializată pentru multă vreme”.

Recomandările redacției