Urmăriţi naţional şi internaţional depistaţi de poliţişti

Trei persoane, care erau urmărite naţional, respectiv internaţional, au fost prinse de poliţişti.

În data de 12 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale l-au prezentat magistraţilor, Curţii de Apel Timişoara pe Kayhan K., cetăţean turc, în vârstă de 39 de ani, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune pe teritoriul acestui stat.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de poliţie l-au depistat în noaptea de 14 spre 15 septembrie, pe G. D., iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat ca este urmărit naţional fiind dispărut dintr-o unitate medicală din Bacău, unde era internat.

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au depistat pe Florin Ş., de 26 ani din Arad, pe numele căruia Tribunalul Arad a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani pentru trafic de droguri.

 

 

Prins cu tablă furată

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică l-au depistat pe Tudorel M., de 42 ani din Sederhat.

Bărbatul a fost depistat pe Calea Victoriei, din municipiul Arad, tractând un cărucior în care se aflau 15 bucăţi de tablă zincată de mărimea, pe care le-ar fi sustras de pe conductele magistralei CET Arad.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Amenzi de un miliard de lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 350 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 98.500 de lei.

Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției