glmailatDacă în deplasare gruparea „galben-albastră” a mers ceas, în Micălaca au apărut două sincope. După ce
Curticiul lui Mutică a „smuls” remiza, același lucru l-a făcut și Voința Mailat și la același scor: 1-1.
Eroul negativ al partidei a fost moldoveanul Țugui, care la 1-0 (gol marcat de Ban, mingea fiind deviată și Muț în minutul 55) a ratat două ocazii imense și apoi a a fost eliminat de pe teren pentru un cot aplicat lui Drecin. Avram (min. 77) avea să confirme legea nescrisă a fotbalului cu ocaziile ce se răzbună și Gloria a mai pierdut două puncte pe drum.
Cel mai în măsură, însă, să explice sincopa echipei sale este Costel Bogoșel. „Din păcate, nu s-a schimbat nimic în ultimele săptămâni, iar atmosfera din vestiar e apăsătoare și implicit își pune amprenta și pe evoluția jucătorilor. Pe lângă chestiunea restanțelor financiare de două luni de zile, lipsește încrederea în viitorul echipei. Nimeni nu știe dacă vom continua cu siguranță campionatul, nu e nimic clar, nimic concret. Nu vreau să le gă­sesc prea multe scuze jucătorilor, căci la cum am evoluat și la câte ocazii am ratat, trebuia să câștigăm și ne-am fi făcut încă odată treaba până la capăt în ciuda tuturor pro­blemelor”, a explicat antrenorul „micălăcenilor”.
Chiar dacă starea de incertitudine s-ar putea prelungi și în această săptămână, Bogoșel sună deja adunarea pentru derby-ul de la Pecica: „Dacă batem în acel meci și avem forța să facem acest lucru, spălăm toate păcatele. Sper să-i pot motiva pe băieți. Nu e cea mai bună at­mosferă la echipă înainte de importantul meci de la Pecica, dar sperăm să ne liniștim puțin. Domnii Zăhoi și Coraș ne-au promis că vor face tot ce ține de ei pentru a grăbi rezolvarea problemelor noastre, nu avem decât să sperăm că așa va fi, iar sâmbătă să fim conectați la maxim la meciul cu Progresul”.
Formații:
Gloria: Vaida – Ewald Wild, Ban, Blănaru, Hulbăr, Dan Daniel (Avram), Filimon, Petra (Gâlcă), Gherghel, Sergiu Popa (Pirtea), Măgulean (Țugui). Antrenor: Costel Bogoșel
Mailat: Oneț – Moisi, Pașcu, Muț, Pârvulescu, Drecin, Ungureanu (Șerban), Avram, Alin Vidican, Mateucă (Mărușteri, Marica), C. Vidican (Balint). Antrenor: Radu George
Arbitri: Burza – Costea – Aniculăesei
Observatori AJF: Doru Herțeg, Daniel Scridon

Recomandările redacției