radu popaLiga a IV-a arădeană a trăit un nou episod memorabil. În urmă cu două etape, la Curtici, Victoria Lunca Teuz lua un punct în extremis, după ce portarul Florin Rusu egala cu o lovitură de cap la ultima fază a meciului. Tot trupa din Cermei a fost protagonistă principală și în ultima rundă, doar că acum a jucat rol trist: a fost învinsă acasă cu
1-0 de Crișul Chișineu-Criș, iar golul i-a aparținut lui Radu Popa, fotbalist care acum două săptămâni îmbrăca tricoul Victoriei!
„Mi-am făcut datoria față de noua echipă, nimic mai mult. Oricum, a fost o senzație puțin mai specială”, a admis polivalentul fotba­list, care a mai jucat la Crișul și acum trei ani. Golul lui Radu Popa a fost spectaculos: mingea recentrată cu capul a ajuns la el și a reluat-o în plasă dintr-o foarfecă laterală!
„Popică” a mărturisit că a rămas surprins când a aflat că antrenorul Mircea Aslău a renunțat la el (dar și la Mihuț și Morar), mai ales că „în primele patru etape, din 5 goluri marcate, 3 au fost ale mele, iar la altele două am obținut penalty. Jocul nu mergea și probabil că trebuia să se dea vina pe cineva. Oricum, vreau să îi felicit pe foștii colegi pentru ambiție, dar echipa mai bună a fost cea câștigătoare. Iar pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului primar Ioan Vesa și domnului Petre Bulza pentru tot ce au făcut pentru mine. Să aibă grijă de echipă în continuare, le urez baftă, au nevoie!”, a punctat fotbalistul, care a trecut pe lângă un al doilea gol în partea a doua, când Florin Rusu a avut o intervenție excelentă.

Recomandările redacției