utisti scoalaDrumul nou al Bătrânei Doamne presupune și implicare totală în viața Aradului. Trei din fotbaliștii UTA-ei au simțit astăzi fiorii uitați ai primei zi de școală.
Anamaria Nyeki, din partea Cetății Voluntarilor, i-a invitat pe Roberto Bodea, Adrian Popa și Adrian Voicu la școala din Sânpetru German. Vizita a făcut parte dintr-un proiect complex al voluntarilor arădeni, „Redă-i șansa să meargă la școală”, pus la punct împreună cu Cora Arad. Utiștii le-au împărțit copiilor din clasa I ghiozdane, penare, culori, caiete. „Bucuria de pe chipul fiecărui copil este cel mai frumos cadou acum, când a sunat primul clopoțel. Mulțumim UTA, mulțumim Cora și tuturor celor care ne-ați ajutat să aducem o rază de soare într-o zi ploioasă de septembrie!”, a transmis Cetatea Voluntarilor.
„Nu doar spunem că facem, chiar cred că avem obligația și bucuria de a face lucrurile acestea, să fim prezenți cu orice ocazie în orice sector.  Mult succes în noul an școlar copiilor, îi așteptăm pe toți la meciuri!”, e mesajul team-managerului utist Codru Grădinariu.
„A fost o experiență frumoasă, pe care vrem să o repetăm, o să mergem și de Crăciun, le-am promis copiilor! Mă bucur că am reușit să-i facem să zâmbească!“, a mărturisit portarul Roberto Bodea.

Recomandările redacției