Mandat de arestare
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat o tânără pe numele căreia autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare.
Alexandra R., de 19 ani, a fost depistată de oamenii legii, în Arad, pe numele său existând un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de imigrare ilegală pe teritoriul Ungariei. Conform procedurii, tânăra a fost prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acesteia, în vederea predării autorităţilor din Ungaria.

Băut la volan
Oamenii legii din Vladimirescu au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Constantin P., de 44 de ani, a fost depistat în trafic, în timp ce a condus un autoturism în Vladimirescu, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele conducătorului auto fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.
Sancţiuni rutiere
Agenţii de circulaţie au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 152 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 32.400 de lei.
Dintre acestea, 44 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 108 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției