codru gradinariuÎnvingătoare în primele două confruntări ale sezonului 2014-2015, UTA se pregătește pentru primul derby arădean al turului. Trupa lui Roli Nagy, Radu Anca și Seba Huțan e sâmbătă în fieful lui Gheorghe Feieș, de la Sebiș.  Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori de-a lungul verii.
Prima dată, în amicalul de la Șiria, a fost 3-3. La scurt timp, UTA i-a învins pe oamenii lui Adi Abrudean în Cupa României, scor 3-2. „Un meci cu exact atâta importanță ca și cel trecut și cel următor. Se contabilizează același număr de puncte, chiar dacă apare o încărcătură emoțională mai mare pentru unii. În niciun caz pentru noi. Suntem echipa cea mai bine pregătită tactic, tehnic și fizic, cu cel mai bun lot de jucători și cei mai buni antrenori. Personal, nu am nicio emoție, sâmbătă va câștiga cel mai bun. Sper să poată cât mai mulți suporteri să ne fie alături și am convingerea că noi ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor. Astfel de meciuri îi fac pe cei tineri să înțeleagă mai bine ce înseamnă acest sport, la acest nivel”, e poziția team-managerului utist Codru Grădinariu.
Fanii privesc spre primul loc
Ca și în celelalte deplasări, Suporter Club UTA pregătește terenul pentru a fi alături de trupa alb-roșie. „După startul perfect de campionat, cu cele două victorii conse­cutive, urmează primul meci care se anunţă cu adevărat greu pentru echipa noastră. UTA joacă sâmbătă la Sebiş într-un derby valoric al seriei ce ne poate pune pe linia directă spre locul întâi. Prezenţa utiştilor la acest meci este foarte importantă şi îi chemăm în număr cât mai mare să fie alături de echipă în misiunea dificilă de a învinge un adversar cu orgoliul rănit după meciul din Cupa României pierdut în faţa UTA-ei. Deplasarea suporterilor la Sebiş se va face cu autocarele, întâlnirea urmând a avea loc în faţa stadionului Francisc Neuman (UTA), sâmbătă, 20 septembrie, ora 13.45. Costul deplasării: 10 lei. Îi rugăm pe suporteri să se înscrie la numerele de telefon: 0751-100794 sau 0740-147291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: ”, a transmis organizația fanilor utiști.

Recomandările redacției