wilderErich Wild, Cristian Dobrean, Dumitru Copil (accidentați) și Daniel Gheorghiță (suspendat) n-au fost în circuitul alb-roșu pentru confruntarea cu Pandurii II. Dintre ei, cel mai vechi indisponibil e primul.
Wild s-a accidentat în meciul cu Retezatul Hațeg. A fost pe teren toate cele 90 de minute, deși „la o săritură, în momentul când am aterizat pe piciorul stâng, am simțit o durere. Nu am vrut să ies afară la prima durere, am conti­nuat”, dezvăluie apărătorul crescut de Francisc Tisza.
Durerea a persistat, iar un RMN a relevat că ligamentul încrucișat anterior era parțial rupt! „Atunci am mers la doctorul Prejbeanu, în Timişoara, mi-a dat o veste bună la acel moment, nu trebuia să mă operez. Mi-a spus să fac recupe­rare. De luni am hotărât să încep pregătirea, urmează să merg peste două săptămâni la control din nou la Timișoara”, punctează Wild, trepidând în așteptarea revenirii depline.
Antrenorul Roland Nagy a explicat cazul lui Dumitru Copil. Mijlocașul figura ca titular etapa trecută, dar la încălzire a simțit dureri și n-a intrat în echipă. „Copil se confruntă cu ceva probleme mai vechi, a intrat în tratament și repaus câteva zile. A încercat să se antreneze normal, dar încă simte dureri. E vorba de o contractură la coapsă care poate duce la ceva mai grav, face antrenament separat”, a afirmat tehnicianul.

Recomandările redacției