lasoPână la așteptatul meci cu Pandurii Târgu Jiu, Șoimii Pâncota se concentrează pe meciul de sâmbătă dimineață. În etapa a IV-a din B2, Dan Cuedan și elevii săi merg la Satu Mare, unde-i așteaptă Olimpia, singura echipă din serie fără punct acumulat.
Sătmărenii nu și-au ascuns dezamăgirea după începutul slab de campionat, iar conducerea clubului a hotărît că e cazul să treacă la amenzi.  „Am avut o şe­dinţă de urgenţă duminică şi am decis ca jucătorilor şi celor din staff-ul tehnic să le fie tăiate salariile cu 30% şi primele blocate până când nu se recuperează cele şase puncte. Sper ca băieţii să înţeleagă faptul că e nevoie de o altă atitudine şi de mai multă seriozitate“, a spus Ionică Câmpan, președintele Asociației Generale a Acționarilor de la Olimpia, citat de Gazeta de Nord Vest.
Dan Băbuț, președintele executiv al lui „Oli” s-a referit la transfe­rurile verii. Printre cei aduși recent în lotul lui Cosmin Bodea se numără și doi fotbaliști cu trecut arădean, atacantul Bogdan Apostu și argentinianul Maximiliano Laso: „Apostu mai are multe de demonstrat şi o să-l vedeţi chiar sâmbătă ce fotbalist e. La fel putem spune şi de Laso, e un jucător extraordinar, care până acum nu s-a integrat în formula de joc”.

Recomandările redacției