A rămas fără telefon la restaurant

 

O tânără a rămas fără telefon mobil, în timp ce se afla în incinta unui restaurant.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr bănuit că ar fi sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 6 septembrie, G.M., de 17 ani din Arad, aflat într-un restaurant din municipiul Arad, ar fi sustras un telefon mobil apartinând unei tinere.

Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Depistat conducând un autoturism cu numere expirate

 

Poliţiştii de la poliţia comunală Vinga l-au depistat, în trafic, pe Gheorghe L., care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf.

La verificările efectuate, s-a constatat că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie era expirată, astfel încât, pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare expirat.

 

 

Vitezomani amendaţi

 

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 230 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 32.500 de lei.

Dintre acestea, 150 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şase permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției