sebisNu neapărat pe plan sportiv, ciocnirea de la Sebiș dintre Național și Bătrâna Doamnă e apreciată una a orgoliilor mari, cu tot ce presupune acest aspect. Mai mult sau mai puțin scandat, atât Sebișul cât și UTA au obiectivul primului loc. Pentru a evita o serie de discuții ce pot izbucni pe tema arbitrajului, partea alb-roșie a decis să apeleze la un serviciu pus la dispoziție de Comisia Centrală a Arbitrilor.
„Pentru noi, meciul nu are încărcătură mai mare față de celelalte. Cum am spus, avem cel mai bun lot. Sigur că de-a lungul anilor s-a împământenit ideea că la Sebiș ai mai mult decât 11 adversari, dar avem încredere în Comisia Județeană de Arbitri. Am considerat că e oportun și necesar să cerem un supervizor la acest meci. Avem încredere și în colegii noștri de la Sebiș, își apără șansele la fel de corect ca și noi, referitor la alte reacții apărute recent, spun că politicul e absolut paralel cu ce facem noi”, a subliniat team-managerul Codru Grădinariu.
Pentru moment, componenții brigăzii ce conduce meciul de sâmbătă n-au fost anunțați de Comisia Centrală a Arbitrilor. Pe site-ul oficial al forului amintit apare doar numele observatorului de joc: Gabriel Stoi­covici, fost conducător la CFR Timișoara, acum membru în structura AJF Timiș.

Recomandările redacției